Колеги да се похваля,колата вече е пушка,свалихме и раздвижихме изпусквателното клапанче,сложих ме го и сега я настъпвам и не влиза в сервизен режим,Благодаря колеги за мненията..Остана само ЕГР клапана да изолирам но още не съм намерил ламаринка която да ми свърши работа.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa 147 проблем
Collapse
X
-
Намираш поцинкована ламарина 2 мм, използваш оригиналната ламарина на ЕГР-а за шаблон, очертаваш, изрязваш, пробиваш 2 отвора и монтираш.Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеДо колегата с проблема.
Единствения начин да се оправи колата ти е да се обадиш на този Алекс. За целта трябва да знаеш от къде си, това е най- важно за него и приблизително какъв е двигателя на колата ти. Това не е толкова важно. Като диагностицира проблемите ще ти даде един номер да си поръчаш части. Успех!
Това е много добро за увод на всяка нова тема.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеМухахаха...
Това е много добро за увод на всяка нова тема.
Comment
-
Ти па кой беше...че и наклон на оная ми работа ще даваш..
Яя иди оправи наклона на приятеля ти алекс, който е 90-ти набор...че нещо му е виснал.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеТи па кой беше...че и наклон на оная ми работа ще даваш..
Яя иди оправи наклона на приятеля ти алекс, който е 90-ти набор...че нещо му е виснал.
Comment
-
Хаха ...голема си шматка.Пак не разбра.Пак ти беше трудно.Пак се напъваш като гладен на сране.Пак се пробваш да обърнеш....Кой ти говори за моя наклон?
Ма тая твоята уста не бълва гнилочи само когато си коленичил пред приятеля ти алекс....
Айде пак сбогом...че прекалено внимание ти обърнах.Ще се чуем след месец.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
Comment
-
Колеги разрази се спор между васявно се знаете отдавана...
Аз да се оплача пак,днес колата спря,отивам на сервиз разчарковаме машина и какво се оказва..турбината няма една здрава перка или там както се казва,съжелявам че не я снимах,оставих я да я правят и утре живот и здраве съм на конянаправо се учидих обаче как така се е изпочупила?
Comment
-
Колеги след рециклиране на турбина,чистене на кулер отново съм със зверода чукна на дърво дано нищо не се обади скоро...
Колеги да ви питам като по запознати,искам да си монтирам челен кулер и ме интересува само се слага и това е или трябва да се бара и софта,което не ми се бара?
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеЛорде, КО стана?
Обясни на човека що са му счупени турбинкитеAlfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Колега стигнах ме до извода,че явно нещо сме изтървали като сме сваляли маркучи,геометрия и тем подобни,както казах нямаше една здрава перка вътре...Минало свършено вече,близо 500 кинта заминаха но както и да е.Важното е да няма скорошни ремонти а само газз
Comment
-
Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщениеАз пък чакам ти да кажеш ,защо аджеба след като е чистена геометрията и перките са били здрави ,няколко дена по късно всичко става капут ?
Comment
Comment